O nama

Aparati za piće, hladnjaci za pivo & Pribor:
Više od 20 godina iskustva u ugostiteljskim potrepštinama

Dobro došli u našu online trgovinu. U mnogim područjima ponovno smo bili u mogućnosti značajno smanjiti cijene!

Kod nas ćete pronaći sve za svoj ugostiteljski obrt ili diskoteku, pravu stvar za vaš pub ili koktel bar, ali i za privatni bar, podrumski bar ili kućnu pivnicu. S nama dobivate prvorazrednu kvalitetu - kvalitetu piva - po super niskim cijenama. Slobodno usporedite naše cijene s našim konkurentima i iskoristite naše jamstvo najbolje cijene! Dođite kod nas, rado ćemo vas savjetovati, bez obzira trebate li aparat za točenje piva, hladnjak za pivo, kompletan sustav za točenje ili samo sudoper. Uvijek imamo i perača suđa ili delfina Pilica čaša na akciji.

Naš odjeljak hlađenje govori o profesionalnom hlađenju. Tu imamo, između ostalog, ACC kompresor, Danfoss termostat, Dixell, Eliwell ili LAE Thermosat ili univerzalni regulator kao i Legrand timer, mnogo artikala iz Rothenbergera i druge top ponude za Vas.

Pronađite tap u području Naći ćete između ostalog mnoge varijante slavina, klipnih slavina, slavina, kompenzatorskih slavina i kugličnih slavina. U segmentu točionih stupova ili benzinskih pumpi nudimo vam stupove s labudovim vratom, toranjske stupove, keramičke stupove i mnoge druge opcije u svim bojama i optikama. A za profesionalno održavanje vašeg sustava za točenje također ćete pronaći pravi čistač linije za pivo. Također tableta za pranje stakla, adapter za čišćenje, Beviclean, Bevi Tap, četka za pranje stakla i mast za slavinu.

Za područje događaja kod nas možete pristupiti sljedećim proizvodima:

  • Sklopivi pult
  • Posuda za kapanje & posuda za kapanje
  • Vodene armature
  • Zamrzivači za događaje
  • mobilni brojači

S našim priborom za točenje kao što je Micro Matic glava za točenje ili Hiwi CO2 reduktor tlaka, vi ste u najboljoj mogućoj poziciji. Naravno, također možete dobiti pravi CO2 od nas  Boca ili crijevo za pivo (linija za pivo) s odgovarajućim vijčanim spojem. Za njegu i dezinfekciju preporučujemo proizvode RTU Advance, Wigol ili Eilfix. Nudimo i filtarske uloške tvrtke Everpure.

U našem odjeljku dodatna oprema za bar možemo vam ponuditi sve od mjedenih armatura za slavine do adaptera za limenke od 5 litara i kutije za transport stakla, držači za čaše za pivo, razni Vacu-vin proizvodi, shakeri za koktele, kuglice za sladoled, Billy točilice i staklene podloge za ocjeđivanje.

Aktivni smo u ovoj industriji više od 20 godina, slobodno možete iskoristiti naše iskustvo - rado ćemo vas savjetovati. Radujemo se vašim narudžbama i upitima! Ako na internetu nađete isti artikl jeftiniji, kontaktirajte nas.

Vaš tim iz Getraenkezapfanlagen.net