Dostava i plaćanje

Pregled mogućnosti plaćanja

Za plaćanje vaše narudžbe nudimo vam pet različitih načina plaćanja koje možete izabrati:

  1. Faktura
  2. Kupnja na rate
  3. Plaćanje unaprijed bankovnom doznakom 3% popusta
  4. Paypal
  5. Kreditna kartica

1. Kupnja na račun

naravno

S besplatnom kupnjom na računu kod Klarna dobit ćete svoju robu prije nego što je platite. Možete opušteno kupovati, naručiti i razgledati proizvode kod kuće. Zatim imate 14 dana da platite račun. Ne morate dati nikakve osjetljive podatke, kupnja na račun je potpuno bez rizika.

2. Kupnja na rate

naravno

Klarninom fleksibilnom kupnjom na rate možete plaćati svojim tempom. Možete prvo kupovati, a zatim pogledati robu kod kuće. Sve kupnje koje obavite na rate kod Klarna prikupljaju se na čistom mjesečnom izvodu. Svaki mjesec iznova odlučujete koliko želite platiti.

3. Plaćanje unaprijed bankovnom doznakom

Prijenos_XS

Ukoliko se odlučite za plaćanje unaprijed bankovnom doznakom, odobravamo vam popust od 3%. Vaša narudžba će biti obrađena odmah nakon primitka uplate. Nakon dovršetka narudžbe, prenesite iznos fakture na sljedeći račun:

Vlasnik računa: beverage dispense systems GmbH
Institut: Volksbank Erft
IBAN:DE89 3706 9252 2516 8570 16
BIC:GENODED1ERE

Pažnja! Ne zaboravite uvijek navesti broj narudžbe kao referencu. To je jedini način da osigurate da vaša narudžba može biti obrađena što je brže moguće.

4. Plaćanje putem PayPala

PayPal

Paypal je usluga online plaćanja koja vam omogućuje sigurno, jednostavno i brzo plaćanje. Vaša prednost: proces narudžbe je ubrzan, jer nam se uplata obično šalje odmah, a naručene (zalihe) proizvode često vam možemo poslati isti dan. Vaš PayPal račun bit će terećen na dan vaše narudžbe.

5. Plaćanje kreditnom karticom

MasterCard

Privatnost i sigurnost naši su glavni prioriteti. Kako bismo vas zaštitili od zlouporabe kreditne kartice, možemo provjeriti vaše podatke kada napravite svoju prvu narudžbu. U tom slučaju ćete s vremenskom odgodom dobiti e-mail s potvrdom narudžbe od naše službe za korisnike. Daljnji postupak bit će vam objašnjen u ovom e-mailu. Kako biste ubrzali proces, možete unijeti i svoj broj telefona tijekom procesa narudžbe - na taj način vas možemo odmah kontaktirati i aktivirati vašu narudžbu unutar našeg radnog vremena. Vaša će kreditna kartica biti terećena na dan vaše narudžbe.

Biti prihvaćen:

  • Viza
  • Mastercard

 

Kada će moja narudžba stići?

Većina proizvoda u ponudi su zalihe. Naša vremena isporuke mogu se pronaći na dotičnoj stranici s pojedinostima o proizvodu iu košarici za kupnju.

Vrijeme isporuke za Vašu narudžbu: Vrijeme isporuke navedeno u članku primjenjuje se od primitka uplate do 12:00 sati. Imajte na umu da prijevozničke tvrtke poput DHL-a ili Speditiona mogu u pojedinačnim slučajevima produžiti vrijeme isporuke u udarnim razdobljima, npr. Uskrs, ljeto ili Božić.

PAŽNJA: Praznici poduzeća od 20. veljače 2020. do 25. veljače 2020. neće biti robe isporučeno tijekom ovog vremena. Navedeno vrijeme isporuke ne vrijedi za vrijeme praznika tvrtke. Napominjemo da možemo poslati samo narudžbe s potvrdom o uplati do 18. veljače 2020. (12 sati) prije godišnjih odmora naše tvrtke.

Ukoliko Vaš proizvod nije dostupan na skladištu ili ako se radi o individualnoj proizvodnji (rashladni pultovi), ova informacija će Vam biti prikazana u skladu s tim. Ove artikle ćemo poslati što je prije moguće nakon završetka ili nakon primitka robe od proizvođača, odnosno nakon otprilike 10-14 dana. To može potrajati do 4 tjedna u iznimnim slučajevima. Informacije o roku isporuke možete pronaći u detaljima proizvoda.

 

Troškovi pakiranja i dostave

DHL   teretna linija

Nudimo sljedeće načine dostave:
  • Paketna usluga
  • Prosljeđivanje

Za dostavu unutar Njemačke i troškove pakiranja izračunavamo cijenu dostave navedenu u ponudi.
Za svaku narudžbu troškovi dostave prikazani su i priopćeni zasebno.

 

Cijene

Cijene vrijede samo dok traju zalihe, osim grešaka.

troškovi dostave 2