Uvjeti

Uvjeti i odredbe

1. Opseg

Sljedeći uvjeti i odredbe primjenjuju se na sve narudžbe putem naše internetske trgovine.

 

2. Ugovorni partner, sklapanje ugovora

Ugovor o kupoprodaji sklopljen je s beverage dispense systems GmbH

Postavljanjem proizvoda u online trgovinu dajemo obvezujuću ponudu za sklapanje ugovora za te artikle. Ugovor je sklopljen kada prihvatite ponudu za robu koja se nalazi u košarici klikom na gumb Narudžba. Odmah nakon slanja narudžbe, primit ćete još jedan potvrdni e-mail.

Obvezujući ugovor također se može sklopiti unaprijed na sljedeći način:

  • Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, ugovor je zaključen u trenutku terećenja kreditne kartice.
  • Ako ste odabrali PayPal način plaćanja, ugovor je sklopljen u trenutku kada potvrdite instrukciju za plaćanje PayPalu.

 

3. Troškovi dostave

Osim navedenih cijena proizvoda, tu su i troškovi dostave. Više o visini troškova dostave možete saznati ispod ponuda.

 

4. Plaćanje

U našoj trgovini dostupni su sljedeći načini plaćanja:

Plaćanje unaprijed
Ako odaberete način plaćanja unaprijed, dat ćemo vam bankovne podatke u potvrdi narudžbe i isporučiti robu nakon primitka uplate.

Kreditna kartica
Vaša će kreditna kartica biti terećena po završetku narudžbe. Ako odaberete način plaćanja kreditnom karticom, obračunat će se dodatnih 2,5 posto kupoprodajne cijene.

Paypal
Iznos računa plaćate putem online pružatelja usluge PayPal. Tamo morate biti registrirani ili se prvo registrirati, identificirati se svojim pristupnim podacima i potvrditi nam nalog za plaćanje (iznimka je pristup kao gost). Više informacija dobit ćete u procesu naručivanja. Ako odaberete način plaćanja PayPal/Paypal Express, obračunat će se dodatnih 1,9 posto kupoprodajne cijene.

Plaćanje po fakturi i financiranje
U suradnji s Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Švedska, nudimo kupnju na račun i kupnju na rate kao opciju plaćanja. Imajte na umu da su kupnja na račun i kupnja na rate dostupne samo potrošačima i da se plaćanje mora izvršiti u Klarni.

Račun
Kod kupovine na račun kod Klarna uvijek prvo dobivate robu i uvijek imate rok plaćanja od 14 dana. Kompletne uvjete i odredbe za kupnju na računu možete pronaći ovdje. Internetska trgovina naplaćuje naknadu od 0,00 EUR po narudžbi pri kupnji preko računa kod Klarna.

Kupnja na rate
Klarninom uslugom financiranja možete fleksibilno platiti kupnju u mjesečnim ratama od najmanje 1/24 ukupnog iznosa (ali najmanje 6,95 €) ili pod inače u blagajni platite navedene uvjete. Za više informacija o kupnji na rate, uključujući odredbe i uvjete i informacije o standardnom europskom potrošačkom kreditu, posjetite ovdje.

Obavijest o privatnosti
Klarna provjerava i ocjenjuje vaše podatke te, ako postoji legitiman interes i razlog, razmjenjuje podatke s drugim tvrtkama i kreditnim agencijama. Vaši osobni podaci bit će podijeljeni u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka i u skladu s informacijama u Klarnina pravila o privatnosti.

 

5. Preuzimanje

Uvijek ga možete preuzeti na

 beverage dispense systems GmbH
- www.getraenkezapfanlagen.net -
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim
Njemačka< /p>

tijekom sljedećeg radnog vremena: samo nakon telefonskog dogovora i pismene potvrde s www.getraenkezapfanlagen.net.

 

6. Zadržavanje vlasništva

Roba ostaje naše vlasništvo do pune isplate.

 

7. Oštećenje u transportu

Ako je roba isporučena s očitim oštećenjima prilikom transporta, prijavite takve nedostatke dostavljaču što je prije moguće i odmah nas kontaktirajte. Izostavljanje pritužbe ili kontakta nema nikakvih posljedica za vaše pravne zahtjeve i njihovu provedbu, posebno za vaša prava iz jamstva. Međutim, oni nam pomažu da možemo ostvariti vlastita potraživanja od prijevoznika ili transportnog osiguranja.

 

8. Jamstvo i jamstva

Primjenjuje se zakonska odgovornost za nedostatke. Informacije o svim dodatnim jamstvima koja se mogu primjenjivati i njihovim točnim uvjetima mogu se pronaći uz proizvod i na posebnim stranicama s informacijama u online trgovini.

 

9. Pohranjivanje teksta ugovora

Mi spremamo tekst ugovora i šaljemo vam podatke o narudžbi i naše uvjete e-poštom. Opće uvjete također možete pogledati i preuzeti ovdje na ovoj stranici u bilo koje vrijeme. Možete vidjeti svoje prošle narudžbe u našoj korisničkoj prijavi.

 

10. Slike

Prodaju se samo ponuđeni artikli, ukrasni predmeti koji služe kao objašnjenje robe nisu dio narudžbe. Artikli se mogu vizualno razlikovati ako je proizvođač promijenio proizvod.

 

11. Jezik ugovora

Jezik koji je dostupan za sklapanje ugovora je njemački.